Informació CFGS en Assessoria d’Imatge Personal i Corporativa

Per la present,  ens complau enviar-vos informació referent als estudis , impartits per l’Escola d’Arts i Tècniques de la Moda, (ubicada a Barcelona, Passeig de Gràcia, 114) de Cicle Formatiu de Grau Superior en Assessoria d’Imatge Personal i Corporativa, Titulació atorgada per Generalitat de Catalunya.

Més de 45 anys avalen la trajectòria acadèmica d’EATM, Escola d’Arts i Tècniques de la Moda, centrada en l’àmbit de la Comunicació, la Moda, les Tendències i l’Estilisme.

EATM prepara a l’estudiant perquè potencií tant la imatge personal de l’individu com la d’un col·lectiu que representi una empresa o institució. Per tant, la funció del professional és la d’assessorar des de la imatge individual, que mantingui aquest equilibri, trobant els elements idonis per potenciar la imatge de la persona, fins a la imatge corporativa, millorant aquells elements clau que representen a una empresa; i, alhora, adeqüant i aplicant des de normes protocol·làries fins a les iconològiques dins d’aquest entorn professional.

Aquest Cicle Formatiu forma a assessors capacitats per realitzar les següents tasques: Assessor d’Imatge Personal / Estilista en Moda – Espectacles – Publicacions – Publicitat – Audiovisuals (Cinema, Vídeo, TV…) / Director artístic / Organitzador d’Esdeveniments / Seleccionador de personal / Formador de personal.

Per altra banda i degut a la trajectòria conceptual de l’Escola d’Arts i Tècniques de la moda i, motivats per la gran demanda de l´àmbit empresarial, de professionals específics del Àrea de l’estilisme en indumentària , els informem que a partir del curs vinent 2017-2018 començarem a impartir els estudis de Tècnic en arts plàstiques i disseny en estilisme d’indumentària.

El perfil professional de l’estilista és el d’un creador que participa en la definició de les noves tendències de la moda, requereix posseir marcades qualitats artístiques i de comunicació i exercirà la seva activitat professional en els diversos sectors de creació i producció de la moda.

Així mateix també es durà a terme una sessió informativa a la nostra escola el proper dia 28 de març a partir de les 17:00 h. fins a les 19:00 hores, a la que esteu convidats/des.

 

informacio-cfgs-en-assessoria-dimatge-personal-i-corporativa-2017-18

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s